pembaca setia

Monday, June 1, 2009

k.u.n.c.i

jumpe ini kat giant..hehe..


tak tau nak update ape hari ni...rasa mcm malas sgt nak type..tadi pegi jln2 blog org...byk yg tak update....tp ade yg update jgk...kebosanan thp dewa...semalam pegi amik kunci umah...kunci dah dpt tp still terpikir2 lagi bile mau pindah...lampu kipas tak pasang lagi...grill pon tak pasang lagi...kene cuci umah dulu...buat kenduri doa selamat lagi...haishh!! banyaknye la perkara kene buat...pening dah ni..langsir tak tempah lagi...hish...mcm2 la..tp excited giler dpt kunci umah baru...yeay!






nota kaki : ala umah me biasa2 jek...tak besar tak kecik...janji selesa kami 3 beranak.

9 comments:

Pink Marie said...

house warming plis!

yaya|azura said...

ya ya yaaaaa... sokong cadangan mek! :D

MummyAju said...

yeaaa....me nk dtg mkn kenduri umah baru!!!

meh me jahit langsir umah u..upahnye se tingkap seribu..muahahaaa!!!

Khambeng Madu said...

celah mana ko beradat...?? hahahah..kalo berfoya-foya betol...

Mrs Jaja said...

mek & kakak yaya >hehe..insyaallah..

aju > amboi mahal sgt...tp jahitan tak tip top...hahahaha...rejected!

beng > uik...aku ni beradat kat mana2 celah pon...hahahha...sengal beng!*tumbuk perut k.e*

Dory said...

nak party buih!! haha

ina said...

waaahhhh..dh ada umah..bes bes..
ni kena buat house warming ni :)

afrina_batrisyia said...

xcuse me, jelita ke??uweeekkk...:p

Mem Aluya said...

Wah... Agung! Akak nak minta pangkat Datin Sri Paduk boleh?