pembaca setia

Thursday, June 18, 2009

sakit pinggang

dah lama tak update blog me ni...me dah 2 hari MC...sakit la...bukan saja2 tau...ade org dia MC sbb mls kije...tp me sakit sebenar punye tau...bukan saja2...me sakit pinggang la...sakit giler...hr isnin lepas...tertido depan tv atas tiko je plak tu...huhu...sementara menunggu husband ku balik dr kije tertido plak...pastu tak semena2 me nak mengereng la kan...tetiba rasa sakit giler la kat pinggang...bukak mata tgk husband dah ade sebelah...mintak tolong dia la tolak kan...tp sakit sgt...dia tolong me ddk tp tak bleh ddk..rasa mcm tegang giler urat kat pinggang tu...last2 pegi klinik jgk mlm2 tu...huhu...nanges2 me tau mlm tu...sbb tak penah rasa sakit pinggang mcm tu..then,mintak tolong mama jaga rayyan kat umah...sib baik umah mama dekat jek..ingat nak anto rayyan kat umah mama...tp mama tak bg...tak kan nak bwk kuar anak tgh tido tgh2 mlm buta plak kan...bahaya.mama pon dtg jap dok kat umah.

kat klinik..doc mcm buat excercise sket kat kaki ku ini...lipat sana la...suh tunduk la..suh itu la...ini la...sakit wo..huhu...then last skali bg injection kat b****t...chet!! tak pasal2 kene inject...tak suka tau! tp nak wat mcm mana...nak baik kene la inject..huhu...tido pon kene tegak jek...isk isk...kesian rayyan...me tak jaga pon rayyan...mcm mana nak jaga dia haritu...nak angkat dia pon tak larat...menangkap kat pinggang...then mama la yg jagakan...hehe...tenkiu mama!

itu la cerita ku masa 2 hari MC tu...tak best pon...jln macam robot...tegak jek! hihihi...me jadik gini pon sbb masa hari sabtu tu...angkat berat lama sgt...me angkat ape tau? me angkat si rayyan tu la...haha...dukung dia sepanjang hari gi ikut mama shopping kat jakel...haritu leh lupe lak nak bawak stroller dia...cit! tak badget pon kene jln sampai gitu skali....pasni pegi dekat ke..jauh ke...akan ku jadikan stroller dia teman baik ku...huhu....

nota kaki: rayyan dah start mkn nestum...tu pon setelah di campur ngan susu...baru dia nak...

3 comments:

Zu said...

bahaya jugak kan klu dukung lama sgt....sib baik family dkt jerrr klu tak kesian pulak ngan rayyan takda org nak jaga

Mrs Taj said...

so lps ni blh la panggil JAJA THE ROBOT! heeheheh

jg diri la ye j..mmuahs

Mrs Jaja said...

zu > tu ar pasal...bebanan tu kat situ jek kot...tu pasal jadik gitu...lg pon si rayyan tu dah 7.45kg...isk isk...

kak ah > chet...takmo ar robot...