pembaca setia

Tuesday, June 30, 2009

rumahku..



ni la umah ku syurga ku....tak buat pe pon lagi kat umah ni...sbb tunggu pemaju repairs mana2 bhgn yg ade cacat cela dulu...then baru leh buat pape...bile tgk ade jgk la cacat celanye...tp so far takde la byk sgt...sket2 jek...umah me ni takde la besa...takde la kecik sgt...sederhana jek..ala senang cite ikut kemampuan la...kang beli di luar kemampuan tidak la mampu nak membayarnye bulan2...isk isk...tak nak la sampai gitu kan..

ermm...tp apesal mcm berat jek nak pindah ek? adakah mungkin nanti bile pindah dah jauh ngan mama? huhuhu...rupanye me masih tak dpt berpisah dr ketiak mama rupanye...yela skang ni ape2 sket2 mama sket2 mama...huhu....pasni kene berdikari la plak... ( ala..mls masak sendiri sbnrnye..kuikuikui..)

nota kaki : ni yg nak masuk deco bersama eric nih....haha..mana la tau bertuah dpt sponsor..jimat budget..kuikui..

7 comments:

Dory said...

jgn lupe party buih sok ajak aku! haha

Mrs Jaja said...

ok...aku buat party buih aku ajak ko la...haha...ko jgn lupe bwk berus+baldi+mop

MummyAju said...

muahahaaa..me pon ada gak rasa cm nak masuk deco bersama eric..kihkihhh, rumah baru mane leh masuk ba!!

Mrs Jaja said...

yeke? tak bleh ke? ala...i ddk dulu la...pastu i masuk la...hawhawhawhaw...nak surprised kan diri sendiri..huhu

ina said...

wah bes ada umah sendiri..slamat idup di umah sendiri..jgn lupa buat mkn2 yek..hehehheeee...

Nurhayati said...

bestnye pindah umah.. yang penting rumah tu rumah sendiri.. raya jgn lupa wat open hse... jemput weols.. (ceh tak malu tul suh ajak hahah)

Liyana said...

Thanks for visiting my blog. I pun nak masuk rumah baru next year. hmmm, terkopak gak RM ribu-ribu nak masuk rumah.. dgn kitchen kabinetnya... grill.. etc. tapi mesti bestkan coz rumah sendiri.