pembaca setia

Monday, April 6, 2009

ultraman is sleeping

Tgk la budak kecit nih tido...dah ala2 macam ultraman dah...hahaha..suka buat style waktu tido dia ni..kali ni mcm ultraman tgh fire raksasa...ntah2 dia mimpi dia fire raksasa kot...kuikuikui...

nota kaki : tgn dia bulat2 geramnye...nak geget rasanye..

11 comments:

Dory said...

pesal nampak lain lak ryann ni?

Zu said...

so cute:D...tak sabar nak ada baby

MummyAju said...

dah bam la rayyan!!! leh gusti² ngan syamil nih!!

Mrs Jaja said...

dory > lain mcm mana? dia mcm tu jgk la...cume makin berisi jek...

zu > hehe..thanks..ok cpt2 la ade baby..

aju > tak mo ar gusti ngan bam bam...nanti rayyan kalah coz bam bam lagi bam...hahaha

Pink Marie said...

ahahahhaaha...

selalu tgk baby suka tido angkat dua2 tgn mcm tgh azan ekek kiut betul la rayyan neh! nk lambunggggggggg :D

Me, Mrs Taj said...

boleh geng dgn azim la klu mcm ni..

Mrs Jaja said...

pink > ha'ah dia pon suka tido angkat dua belah tgn mcm azan tu jgk...kuikuikui...kadang tu siap tutup mata lagi ngan tgn..

kak ah > hehe...bole la kot..main fire2

kevin said...

hoho, the baby is so lovely

Nurhayati said...

masa pregnant tgk ultraman byk sangat nih.hihihihi

ape pun Rayyan tetap comel, bila nak ada bb boy plak ni huhuhu

ina said...

rayyan d ultraman..hehheheeeee...macam2 bila dah tido...hahahhahahaaaa...

Mem Aluya said...

Hehehe. Geram tengok baby tido. Syok kaco dia... cium-cium.