pembaca setia

Wednesday, April 22, 2009

tag:friendship awards


Peraturan:
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
Huhu..jaja kene tag ngan mummy yatie...thanks ya coz bg jaja award ni..cewah mcm terima grammy award lak rasanye...hikhikhik..:p ok la..kepada sesiapa yg rajin membaca blog ku ini (ada ke?) sila lah buat tag ni ek...coz jaja pon tak tau nak tag sape...coz lau jaja letak nama kang...mcm paksa2 lak kan...manala tau org tu tak suka kene tag ke....atau ape2 jek la....huhu.

2 comments:

Tun Jusoh Masduqi said...

ooii..kalu ko tak letak backlink untuk blog aku, aku stab your back...hahahaha

Mrs Jaja said...

CUBE LA KALU BERANI...