pembaca setia

Monday, April 27, 2009

keliru

aku nak tuka keje....tapi jadik keliru sbb bos ckp mcm tu...isk isk isk...aku ni tak tetap pendirian betul la...aku nak pegi sebab aku takmo involved ngan sale2 dorg ni...pastu aku dah busan kat sini...aku nak belajar sesuatu yg baru...aku nak working environment baru...aku tak mo hari2 tgk muka cina2 ni...aku busan!!!! lagi pon aku nak gaji baru...yes! aku harus pergi utk dpt kan ape yg aku nak...tapi betul jgk ape yg bos aku ckp...job hoping not gud to ur cv...isk isk...tp aku pedulik ape skang ni...aku dah busan! aku harap keputusan yg aku buat ni betul...aku mesti letak surat tu hari ni jgk...mesti! kawan2 doa2 kn jaja akan lebih success di tempat yg baru k..amin!!!


nota kaki : chaiyok! chaiyok!

4 comments:

yaya|azura said...

job hopping is good for ur cv meaning u're on demand... tapi tgk camnelah management sesebuah company tu view your cv. ;-)

MummyAju said...

wah..congrats kakak!! minah ni kan senang bebenor dpt keje tau..dr dulu lg, mandrem ek?!!

Me, Mrs Taj said...

Amin..tp apa2 hal pun kena bincang ngn husband gak..laki j ckp pe? terpulang sbnrnya...buatla semayang ishtikharah...insyaallah Allah akan bg petunjuk..

Khambeng Madu said...

huhuhu..caiyok