pembaca setia

Wednesday, April 8, 2009

Gathering

last saturday haritu ade gathering ngan kawan sekolah..huhu..lama tak jumpe dorang nih...almaklumlah masing2 ade yg dah berkeluarga..berkarier..dan ade komitmen..sabtu lepas saja buat gathering...tu pon ade yg takde...tu pic jaja ngan anak kawan jaja...bukan rayyan tau...jaja tak bwk dia...asik nanges jek...so..tinggal la kau ngan atok n mak ngah kau di rumah..hahaha...

ni pic jaja sama bestfren masa zaman sekolah...amboi...dah lain ko yek ina...dulu lain..skang lain...dulu bam bam..skang dah slim...erm...makin gelap sket minah ni...almaklumla..skang ni suka diving...asik gi pulau jek...dah master la katakan...pasni jgn lupe ajo aku diving..hahaha...swimming pon tak pandai...even floating pon tenggelam..ade hati mau diving....hahaha...mengong.



kalau korang nak tau...yg belah kiri last skali tu...tu la kawan jaja yg tak berapa nak baik tu...ala aritu jaja ade kuar kan entry pasal dia...hahahha..mengong! mcm mana tah minah ni bole ade skali masa gathering tu...geram jek..dah kabo kat kawan jaja yg arrange gathering ni..minah tu jgn invite...last2 member lain plak invite dia...siot tul!!! then jaja pon tak berapa nak bercakap ngan dia...biarpon dok sebelah...hahhaa..rasakan ko..

nota kaki : ape2 pon jaja enjoy dok lepak sama u ols..bole wat gathering lagi pasni..pasni jaja bwk rayyan skali...

12 comments:

MummyAju said...

cian rayyan..meh cni kat aunty, sblh kanan dukung syamil kiri rayyan, kite gi gather same²...makin besar la muscle me nnti,kihkihhh

Mrs Jaja said...

haha..u dukung ar dua2 bam bam tu...pastu tgn u ade muscle leh masuk lawan gusti lengan...kuikuikui..

Dory said...

dlm gamba kemain senyum.. mmg hipokrit la ko ni.. muahhahahhaha

Mrs Jaja said...

dory > wahahaha...harusla..dlm gambo kene senyum ma...serius la..aku tak bleh la...isk isk..tak tau apesal...takde motif nak chat2 ngan dia..hihi..

Mrs Taj said...

ishh klu dia baca blog j ni mesti dia gi serang j! ishhhh...betol la ckp zila tu bkn main hipkrit lagi ye..hhuhuhuh

Mrs Jaja said...

kak ah > tak kisah dia nak baca ke tak...sape suh wat perangai dolu2..slh sape kan..i ingat tau sampai kini...

Zu said...

ingatkan bestfren rupanya.......:D

sekali sekala gathering memang best jumpa kwn lama mesti byk gosip heheheh

Nurhayati said...

bestnye dapat jumpe kawan2 kan.. happening =)

kawan tak berapa baik pun ada..kalau dia baca ni mesti dia taknak dah datang next gathering hahahahah siap amik gambar lagi.. tak lama lagi jd bestfren la tu :p

next time bawak rayyan yer.. ;)

Mrs Jaja said...

yati > haha...siot jek yati ni...ok next time bwk rayyan

zu > mmg pon..bergosip jek.

KbZb said...

Jaja cam pernah ku lihat pr itu. hehe

ina said...

wahh..besfrenn..kemain lagi senyum...seb baik tak amik gamba peluk2 bahu..hahahhahahaaaa...

Mem Aluya said...

Jaja, I dah tunjuk blog Jaja ni kat dia. Hua hua hua.

Dia tau dah orang sumer tasuke dia. Next gathering dia tak join dah. Nak lari majuk bawa diri naik lori tu ha.