pembaca setia

Wednesday, April 29, 2009

macam2 hal

hish...bosan la hari ni...lambat tul hari jumaat ni..tak sabar nak cuti..ala tapi cuti pon tak gi mana2 pon..bosan gak dok umah..erm..maybe kemas umah jek la kot..i was wondering la...kenapa ramai dlm blog list jaja ni tak update blog..kenape?kenape?korg malas ke? atau korang tak de idea nak update? atau takde cerita? atau ape2 jek la..kenape? lagi2 blog si som tu...berbulan2 dah tak update..dia lupe password ke? huhu...zool pon sama dah lama tak update blog..ermm....ingatkn jaja jek yg mlas update blog...rupanye ade lagi org lain yg mls...huhu..

nak tau tak...jaja tak jadik ler resign..byk sebab buat jaja tak jadik resign...salah satu yg penting...tmpt baru tu nak cepat...lau bole kurang dari sebulan...ko giler...dah ar aku nye notice 2 month...so terpaksa la jaja let go that offer..huhu...sygnye...tapi nak wat mcm mana...maybe takde rezeki kat situ kot...redha jek la..isk..yg bengangnye...apesal akunye notice kene 2 month??? org lain 1 month...isk...tak aci!!! sakit perut memikirkannye...

pagi tadi nasib baik tak eksiden...huhu...tadi masa on the way pegi keje...tgh syok2 bwk 110km/j kat federal highway kat lane laju tu...tetiba jek org depan brek mengejut...isk isk isk...jaja pon ape lagi tekan la brek sekuat hati...isk mengong tul la...terkujat aku pagi2....gigil2 kaki tgn ni....sib baik sempat brek kan...lau tak mesti jaja dah langgar buntut kete dia...huhu...cuak gak sposen.

nota kaki: aircond kat opis ni tetiba sejuk lak...grrrr...dah rasa mcm kat oversea plak..hehe..

6 comments:

Tun Jusoh said...

bukan tak hapedet...blogspot ni yang ngong....sekian

aku punye notis seminggu je..kadang2 tu sari jer..

bawak kete laju2 sapa suruh...kete dibina untuk bergerak..bukan untuk berlaju..

Mrs Jaja said...

yeke blogspot ni yg ngong? isk isk

yeke notice sehari jek? ke cabut jek..huhu..

mana de bwk laju...biasa2 jek..

Dory said...

kalu company aku, 2bulan notice tu exec. kalu sebulan notice non-exec. manager level smua 3bulan..

aku xupdate blog sb xsempat nk ber-blogging.. kadang2 xde idea, kadang2 malas.. most of the time malas kot.. mood aku pegi bersiar2..hahhaha

MummyAju said...

i mls nk update sbb asik dc jek..wat sakit hati jek..huhu

Mrs Jaja said...

dory > pemalas la ko ni...update la blog...hiburkan aku yg busan ni...hahahha...

aju > u pon lama giler tak online...coverage mengong ke kat sana asik dc jek...call la celcom tu..complain jek.i pon nak gi komplen nih...hinsh hinsh..

zool irfan said...

blog aku kena virus.