pembaca setia

Tuesday, April 14, 2009

celcom broadband bagus ke?

erm..haritu ade beli celcom broadband masa dia buat promotion kat JJ bkt tinggi...tapi sampai skang tak pakai2 lagi..sebab ape? sebab kat umah tak de coverage..$^$%&%^*..mmg tensen jek..terpikir nak tukar broadband la...tp husband kata tunggu la..maybe kat umah baru ade coverage...yela kitorang tak lama lagi akan pindah ke rumah sendiri tp tak tau lagi bile...dlm hati tak bleh sabor ni...geram pon ade jgk...kata coverage dia bagus la ape la..tp hampeh jgk jek..dah ar skang ni maxis broadband tgh promotion...mcm best jek..mcm nak try...tp nanti dulu ar...thp kesabaran ku masih ade lagi ni..just wait n see mcm mana...

Semalam jaja dpt email...email org panggil interview..haha...dpt jgk gi interview..saja jek gatal hanto resume saja nak test market...tetiba di panggil plak..erm..nak pegi ke tak ek? jaja dah amik half day dah tu..pegi jek la kan...saja cuba2...lau dpt lagi bagus...tak dpt pon takpe...kui kui kui...

nota kaki : bulan 5 ni ade warehouse sales kat office jaja...sape2 nak dtg meh la..hihi..

6 comments:

Tun Jusoh Masduqi said...

broadband? nape la orang suka sangat ngan benda-benda bergelombang ni..kan senang kalu amek je pakej yang ada tali...buleh gak buat sidai baju..tak pun buat tambat kambing.

Mrs Jaja said...

ala...senang sket...leh aku angkut2 kemana2 saja...lau ade tali leceh la..kang terbelit2 kat kambeng ssh plak nanti..

Me, Mrs Taj said...

broadband bgs tp ikut tpt jgk..j nk pindah mn nnt? wawarkanla..bl la nk jmpa j lagik kn?last jmpa pun kawen aju ari tuh!

Dory said...

pesal xtye dulu sblm beli? hahha.. ke org tu kencing ckp ade? aku pakai celcom broadband, so far ok. kadang2 je ade prob yg mengarut dan xmasuk akal. heh

Zu said...

ha ah la Ja patut ko tanya dulu....diorang tu memang tau punya mana2 area yg blh guna bband....rugi la klu tak dpt pakai:D

Mrs Jaja said...

k.ah > tu ar..bile la nak jumpe kan...huhu..

jila > erm..aku dah tanye dia kata ade...tp aku try test..takde pon...

zu > mmg rasa mcm rugi jek...dah ar bln pertama dah byr bil..eee...geram!