pembaca setia

Friday, April 24, 2009

Sakit hidung!



awal pagi tadi jaja siap2 pegi hospital..huhu...kak long la ni...tak sabo2...terkocoh2 aku siap.capai mana2 yg patut masuk kete terus jalan..tak sempat nak panas enjin.anak pon tak hanto umah mama...tak sempat.so keje tu di pertanggungjawabkan kat papa dia...hihi..pegi spital sbb ade appoinment ngan doktor kulit..kak long ar yg buat appointment tu.pastu ckp last minute.eeee...sabo jek la.skang ni jaja punye kulit dekat ngan hidung..telah di jangkiti virus..tak baik2 lagi..dah dekat seminggu dah..sakit wooo...dia dah keras...pastu bile dikopek jadik berdarah...lau kene air...misalnye pas mandi..dia berair ngan ade nanah lak tu...huhuhu...sudah huduh rupa ku ini...k.e ngan wife tau mcm mana rupa ku jadik huduh..coz penah jumpe dorg hari isnin lepas..ok la...nak ckp tu jek...jaja nak pegi cuci luka n letak ubat jap....tata...*ke toilet*





nota kaki: jaja dpt tawaran kerja yg pegi interview haritu....hehehe...nak pegi ke tak ek?

6 comments:

Khambeng Madu said...

kalo kejer tu best pegi jer jaja...bukan jauh sgt pun

zzzzila said...

haah..pegi la..orang kt atas ni pun nk g interview ptg ni!sronoknye dpt tukar2 keja yerk...mcm kite ni smpai pencen la keje same je..harap2 dpt tuka2 kementrian...aihhhh,ngantuknye

Mrs Jaja said...

k.e > ermm...rasa mcm nak pegi jek..nak tuko envronmt baru..huhu..lg pon offernye pon ok juga..

Mrs Jaja said...

zila > yer la...lau dok sini lama2 pon ssh jgk..diskriminasi menjatuhkan aku...lalalala..ops ternyanyi lak..hehe

Mem Aluya said...

Jaja ni kalau cium Rayyan tonyoh kuat sangat... tu la pasal... semoga cepat baik.

Mrs Taj said...

smpi bernanah? biar betol..virus apa tu? selesema babi ke? heheheheh mcm mn hari ni dh ok lom?

klu tawaran tu bgs apa salahnya tukar la j..