pembaca setia

Friday, May 8, 2009

warehouse sales FILA


wah...dah lama jaja tak update blog..busy giler lately ni..this week opis jaja ade buat warehouse sales..ermm...penat giler la...kene jadi cashier la plak...pes time me jadi cashier..hihi...mula2 tu kekok jugak...lama2 ok la...kuikuikui..sape2 nak dtg sila la dtg...masa hari rabu haritu abam zool kite ade dtg...dia beli kasut...hehe...tetejut jgk la...tetiba ade org panggil tgk2 si zool rupanye...hihi..ape2 jek la...warehouse sales ni dari 06 - 10th may..dari kul 10.ooam - 6.30pm..kat Glenmarie shah alam.

ape nak kata lagi ek? erm...tadi dpt email dr tuan punye blog sales yg jaja ade beli online tu...dia kata brg jaja dah ade kat m'sia...maybe sampai harini kot...bestnye..ekceli that barang bukan brg jaja...tp barang rayyan zikri...beli baju utk dia...murah2 jek...tp comel so ape lagi grab la sehelai 2...hehe..

nota kaki : byk nak cite tapi dah lupe semua...huhu...ha! sape2 ade pegi blog mamaket sila bgtau dia jaja tak bleh masuk blog dia...huhu...

7 comments:

MummyAju said...

wahh 80% tuhh..nk!!! tp jawuhhh!!

me pong xdpt masuk blog mamaket..ingt me sowang jek

Mrs Jaja said...

nak meh la dtg aju wei...hehe..yela jauh sgt la plak..

Mrs Jaja said...
This comment has been removed by the author.
Nurhayati said...

bahaya ni sales sana sini, habis kering duit huhuhu

wah tak lama lagi Rayyan dapat baju baru yer.. bestnye. nanti update kat entry ek nak tengok.. =)

Zu said...

time gawat mcm ni lah sales sana sini adoiiii:D......

zu pun antara org yg tak dpt masuk blog mamaket

zool irfan said...

jaja.. aku dah jual pun kasut tu kat kawan aku.
yang rm 10 aku jual 60
yang rm 20 aku jual 80..
hehe

Mrs Jaja said...

zool ko ni betul2 la...haha..bagus2 mcm tu la...len kali aku bgtau ko lau ade sales lagi...ko leh berniaga.