pembaca setia

Wednesday, May 27, 2009

new pic of me n rayyan



ada tak mcm kakak bwk adik dia jln2?hehehe

hehe...masa ni hari ahad lepas..saja bawak rayyan gi jalan2 kat tanjung harapan....saja jek lagi pon tgh boring takde buat ape....bwk dia gi tgk laut...dia eksaited tgk org ramai kat situ...tak nanges pon...walaupon dia panas berpeluh2 dia ttp maintain cute n quiet...lau kat umah berpeluh2 mcm tu mesti dah meroyan2 dah...huhu....apela rayyan zikri ni...bab2 bejalan no 1. nanti lau tak belajar rajin2...mmy tak bg jln2 lagi...hahaha...pape pon dok situ jap jek...tak lama pon coz hari nak dekat senja...pastu ape lagi balik umah la....

nota kaki : isk lmbt tul anakku nak bejalan...

6 comments:

MummyAju said...

suka jln cm mmy dia!! berjalan jek tau!!!pok rayyan!!! muahahaaa..

Zu said...

nanti kalau rayyan dah pandai bjln mesti jaja pening cuz rayyan dah blh panjat sana sini n sepahkan rumah heheheh:D

Mrs Jaja said...

aju > pok pok bam bam...

zu > tu ar pasal...kene bersedia dr skang..hihi

ina said...

jaja..nnt kalau rayyan dh bejalan kau akan pening kepala..dh bejalan nnt dia tau sepah umah..kat mall nanti dia lari2 suh kau kejar dia..tak ke berpeluh tu..adoi..

Nurhayati said...

besar dah Rayyan ni.. comelnye geram tgk..

afrina_batrisyia said...

ko nk suh dia cepat2 jln ke?
mmgla, aku pon sama...tp, bila pk2 balik, time dia merangkak ni pun aku dah letih, apatah lagi lau dia sudah pndai b'jalan...patah la kaki ku..huhu...erk,pppsss..nape pewut ko nmpk boroi?kuanga..kuang..kuang, kantoi sudah...huhuhu