pembaca setia

Thursday, July 2, 2009

terkilan

Dear diary,

Lately ni me betul2 rasa terkilan ngan 1 kampung siber ni...tak tau la apesal bole terjadi perasaan terkilan ni...kemungkinan besar berkaitan pasal t-shirt yg berkaler merah tu kot...kadang tu bile pk2 balik tak kan pasal t-shirt jek pon nak terkilan/terasa ke ape ke kan...tp bile kite dah kontek person incharge pon macam takde respon jua...huhu...*sedih* me tau me tak penting dlm kg siber tu walaupon me tau me antara ahli plg lama dlm kg. tu....tapi nak buat mcm mana...hari berganti hari..bulan berganti bulan...thn berganti thn...lama2 me pon di lupakan sedikit demi sedikit...maybe me dah berkeluarga...or ssh nak hangout ngan org kg semua kot tu pasal sng dilupakan.

kadang tu terasa seperti mahu berpindah keluar dr kg itu, tak tau nak dok mana,maybe berpindah ke bandar la plak atau ke pekan2 yg boleh terima diri ini.tapi ape kan daya me masih sayang kan kg siber ni.

kesimpulannye,me pon tak tau ape nak di simpulkan lagi..me harap org kg paham perasaan me.itu jek la.abis cerita.

p/s : rasanye bile bole dpt ek?? kesian me...takde masa, pos pon bole...me byr..


ikhlas tp jauh,
jaja

** after sesi kaunseling ngan jila, tetiba dpt msg & call dr chapit...(pantas betul) dia akan anto direct depan umah....hahaha...teruja lak dgr...just wait n see tonite....(sometimes kene bising2 gini baru jalan kot??...huhu..) sorry la chapit, aku bukan saja buat gini...tp penantian itu satu penyeksaan...aku tak nak terseksa...so aku pon luahkan la...jgn kata2 aku lak tau...hehe...elok la aku ckp kat sini..lau ckp blkg lagi haru...huhu...sorry & thanks to chapit again...i lap u lah**

5 comments:

Dory said...

mn chapit ntah, ko g gegar umah dia tu!

Mrs Jaja said...

chapit terror...bole buat aku bengang giler..

to chapit,
baik ko bg cepat sblm aku makin bengang...kang aku pi tebang pokok sukun depan umah ko tu..aku bengang aku ckp terang2.
dari jaja.

Tun Jusoh Masduqi said...

tekilan? nak pindah? ko pindah gi keje kilang la....

Mrs Jaja said...

ape kejadahnye keje kilang plak? arghh...sakit perut aku la.

Mem Aluya said...

Jaja kalau keje kilang susu pun best... tak pun kilang pampers. Hehehehe. Betui jugak cadangan si Chah ni.

Btw, dah dapat ke bajunya? Apa lagi... cepat lah posing letak kat blog.