pembaca setia

Friday, July 31, 2009

gathering ngan kak maz nak tak?

Pssssttt...korang, baru2 ni kan..ala lam minggu ni jgk la...tak ingat hari pe, kak maz dia contact me tau..dia skang ni dah benti keje & now totally jadik suri rumah sepenuh masa...sama macam aju tu la...husband suh berhenti keje suh jaga anak..ermm...elok jgk tu...coz sblm ni dia letak anak dia jauh sgt...sbbnye dia dok JB letak anak dia kat batu pahat..tak ke jauhnye tu...hjg minggu baru jenguk anaknye...kesian..

ha! ekceli nak bgtau ni...kak maz kata next month lam 8hb - 10hb aug husband dia ade training kat sini...then dia plan nak jumpe la kite2 yg kat sini ni...dia cam excited jek...jom ar korang kite pi jumpe dia...huhu...

hihi..kelakar la...dulu masa dgr k.e kawen kak maz leh lak ingat k.e kawen ngan zila @ dory...hahaha...kelakar tul! kak maz tak budget pon gf k.e nama zila juga...muahahha...tak dpt ku bygkan...muahahha..*terguling*

nota kaki: 8hb - 10hb august u ols free ke?

6 comments:

MummyAju said...

wahh..lame xjmpe k.mz!! teringin gak nk jumpe.. korang set la date, leh ajak k.ah n ina skali

Dory said...

aku kawin ngn k.e? hahhahhahahahhahhahahaha *setahun pon xabis gelakk nii*

pesal aku xtau pon pasal ni?

Nurhayati said...

kak maz sape??!!

Tok Ketua said...

kmazz sms aku gak aritu... x tau la dpt jumpa ke x... rindu gak kat dia...

zool irfan said...

kak maz pun sms aku gak..

dia kata dia rindu giler kat aku.tapi tak dapat jumpa dia sebab masing2 ngah bizi..

dan aku tak pernah reply pun msg kak maz sebab aku tak tau pun no handphone dia dan kak maz pun aku tak kenal yang mana satu
ikan atau pisang...

wei.. jum wei jum kak maz..

Mrs Jaja said...

hahaha...kak maz tu hanye budak saotuck dulu2 kenal la...balairaya tak knl sape tu kak maz..coz bile balairaya wujud kak maz pon dah menyepikan dirinye...