pembaca setia

Wednesday, July 22, 2009

hari yg penuh keterujaan..

pagi tagi jammed la plak kat klang...isk isk...elok2 kuar awal hari ni sampai lmbt jgk...menyampah tul..bukan ade eksiden pon...cume kete bertambah byk plak rasanye...maybe sbb hujan kot...tiap kali hujan mesti jammed...mmg sudah jadi kemestian ke ek?? konpius me..

Hari ni husband dah gi amik CF kat pemaju perumahan tu...yeay! bole la lau nak tambah or buat ape2 yg ptt...ala plan tambah2 umah ni bukan dlm masa terdekat ni...tak de budget utk itu...tunggu la beberapa thn lagi...insyaallah...dlm minggu ni jua dah suruh org buat grill tu buat grill kat umah me....tp amik masa la jgk...coz org tu buat sorg...so lmbt la.tak tau bile siap...huhu...after that nak gi shopping lampu ngan kipas...kalau ade sape2 yg tau kat mana lampu ngan kipas yg berbaloi harganye sila la bgtau me ok...lau bole nk yg murah tp kualiti best...hehe...demand la plak...ade ke mcm tu? hihi..ha lagi satu nak carik kain langsir yg berbaloi harganye dan bermutu dan cantek...ade tak sape2 tau? hehe...pastu me nak tempah langsir tu...ade sape tau tak tailor yg amik upah yg rendah? hawhawhaw...semua nak murah...biasala..kang budget lari plak...then dah lumrah manusia...lau dpt yg lagi murah pastu bermutu mesti la nak kan...ke ade yg sebaliknye? ape2 jek la...asalkan bahagia...

nota kaki : tgh excited giler..

5 comments:

ina said...

wahh..dah boleh masuk umah baru nnt..bleh la buat party buih...ehehehee...

Leeds Al-Malique said...

thanks for dropping by at my blog :)

Mrs Taj said...

yeay, lps ni blh la buat bbq kat umah j!!!

MummyAju said...

eheheeee....me nak join party buih!!! kihkihh..

~mama danish~ said...

kedai lampu yg murah yg aku tau ada kat area pandan indah...

murah dan berbaloi!!!

g la survey!!!