pembaca setia

Wednesday, July 29, 2009

gambar lama..

hehe...tadi belek2 balik photo2 lama lam pendrive...tgh bosan2 tu tgk la balik pic lama...hehe...byk tul perubahan me rupanye...terutama skali dlm perubahan bentuk badan...haishhh!!! bile la leh kembali ke bentuk asal...*wondering*

pastu cam tertarik ngan 1 pic ni...ni la satu2nye kot pic me yg dah di touch up menjadi cantek...suka la padahal biasa jek sbnrnye...nak tau sape buat? sape lagi...en.baha kite tu la...masa tu rajin la chat2 ngan dia masa jaja aktif ber YM dulu..


Then ni plak pic me yg di touch up menjadi ntah ape2 ntah...klakar pon ade juga..ni semua keje si cah tu la...siot tul...pandai2 jek edit pic org buruk2...pic dia ok2..huh! naseb baik aku tak pandai photoshop...lau pandai...dah lama aku edit pic dia..



Then tgh belek2 gamba lagi...tetiba me terjumpa pic ni...tak tau la sape edit...sblm tu takde tulisan...then pastu ade tulisan lak...tak tau la sape yg tulis tu...me penah letak lam frenster pic ni...huhu...pic gile2...hawhawhawhaw...tgh sangap takde keje..amik gambo..


nota kaki : currently tgh dengar lagu miraie - kiroro hehe tetiba dgr lagu lama lak

5 comments:

MummyAju said...

guling² aku tgk pic last tu..!! main suku kate lak!!!

MummyAju said...

nak tmbh..kak, ape kate u letak pic u zaman dolu kala..ehehe!!

Mrs Jaja said...

nak compare dulu n skang ke? oh noooo....hahahaha..

MummyAju said...

ehehee..sbb me bace tajuk u tu gambar lama..so ingt betul punye lama..hahaha!!

Mrs Jaja said...

lama jgk ni...beberapa thn lepas...hihi...