pembaca setia

Tuesday, April 6, 2010

entry khas untuk mereka yg terasa hati dengan saya...

hehehehe...entry ni khas untuk orang yg terasa hati/marah/bengang etc..dengan saya..saya ambil kesempatan ni untuk mintak maaf kepada semua2 yg terasa hati ngan saya.saya minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki..biasalah manusia mana tak buat salah kan...saya hanya manusia biasa..ada buat salah..saya sedar saya pon bukan lah baik sangat..


tak tau nak cakap macam mana dah...MINTA MAAF BANYAK2..


tamat

6 comments:

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

>> sape yg terasa ati dgn ko tu mmg SENGAL...
>> wat xtau jek, xyah sebuk2 nk mintak maaf pd yg x appreciate ape ko dah buat..biarkan aje..sesekali jgn layan org cmtu, wat sakit otak jek, kang LOW lagi BP ko..

whytem said...

puan jaja..ni masalah apa lak ni..politik dalam opis ka..hehe..

MummyAju said...

ape cite ni kak...??

Anonymous said...

aah kak jaja...mcm kata kwn hang tu si AFRINA tu, sengal aje they all tu kan....
> wat x tahu jerk, wat pe nk minta maap kan...dahlah they all tak de nk appreciate ngan kebaikan hang, kan.. kan.. kan?
> sakit ke jiwa ngko jaja? kan?.. kan... kan?
> org x tawu ape2 kan kisahnye kan? so x yahla ckp byk2 kan.. kan... kan.. :D
>de politik ke kt opis ni jaja? yelah kot kan.. kan.. kan?...

~u know me~

aFRiNa-BaTRiSy!A said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

to afrina-batrisya..u have a nice name...but...u have very bad attitude.suck!!shit!!.do u know us??we also dunoo u...yg u kepochi sgt kenapa.??i tak boleh nak bayangkan buruk nye rupa kamu itu!! hahah...thats people..masalah orang lain,orang lain yang kepochi LEBIH.pelik.if u ar married jaga je rumah tangga u elok2 dah la.doa2 husband u tak cari lain bcoz of ur bad attitude yang suka jaga tepi kain orang lain.u know what afrina-batrisya,UMAT ALLAH yang dilahirkan kurang sempurna,lagi baik sifat & perangainye berbanding dengan u... sory afrina-batriysa,we have no time to entertain people like u.
TO JAJA> don't wory.no heart feeling.we all dah x fikir pasal benda itu.we all x marah jaja pun.-end-