pembaca setia

Wednesday, March 17, 2010

semua dalam satu entry

lama betul rasanya saya tak update blog ni.rindu rasanya..:p sebenarnya saya tak tau nak cerita apa kat sini..rasa macam kosong je hari ni..tak ada idea langsung..*sedang berfikir*

penantian jawapan untuk kerja yang pergi intebiu haritu tak dapat pon lagi...tak dengar kabar berita pon....huhu...macam tak dapat jek...huwaaa...*sob sob sob* :'(

rayyan zikri pula lepas baik dari semput2 dia tu...dia cirit birit pula sekarang ni...adeh...pas satu2 la budak ni...macam mana nak gemuk kalau asik cirit birit jek..mommy dah bagi susu yang bagus pon tak naik juga badan tu...zikri..zikri...cepat la sihat sayang...mommy rindu badan zikri yang gebu dulu...

ermm...teringin nak tengok alice in wonderland..tapi macam susah la sekarang nak tengok wayang.mana nak letak budak kecit tu.tak kan nak tinggal umah mama pastu mak bapak dia hoyeh2 diluar sana..isk isk..tak patut betul...takpe,tunggu jek la dvd keluar..tengok saja kat rumah...lagi pon tv ku itu pon dah macam wayang..*senyum lebar lebar*

sekarang tengah fikir nak cat rumah warna apa...en.abang dah tanya nak cat kaler apa..ape tema umah kite ni? hohoho..tiba2 baru terfikir tentang tema rumah tu...ermm...korang rasa cantik kaler ape ek? sila bagi cadangan yang bernas ye..mungkin akan diguna pakai di kediaman ku itu..hehe...

sekian, terima kasih.

jaja

3 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Saya takder rumah sendiri Jaja, so xleh nak kasi cadangan :'(

MummyAju said...

kak..wat la kaler biru lembut..yg soft pnye,santik.. tv mcm wayang tu i pon nak pi tgk gak la wayang umah u,eheh hehe heheeee...

Mrs Jaja said...

nabil > ala,bg cdgn tak perlu umah sendiri..

aju > hehehehhe...tgk wyg cite dvd cetak rompak leh la....mai la..