pembaca setia

Thursday, November 26, 2009

deco..deco..deco..

Done!! hehehe...baru pas deco2 blog ni...cam deco2 rumah lak...susun sana...susun sini...buang sana..buang sini..tambah sana...tambah sini...last2 jadik macam ni blog i..amacam ok tak?

so far i tak suka lau blog ni terlampau crowded sgt...i suka blog yg simple dan sedap mata memandang.....kalau crowded sgt nampak macam ape jek...cam buruk pon ye jgk...hehe...tp so far lain org lain caranye kan...

dulu jaja ade letak ikan kat blog...tapi dah buang pasal cam tkde fungsi pon...menyemaks jek..so ape lagi remove la..pastu byk jgk jaja remove n tambah...bloglist pon ade yg jaja tambah n delete...pastu kaler pon dah tuka..dulu putih...skang jadik itam lak..saja tuka mood..manalah tau kan pas tuka kaler makin byk follower ku...hahaha...(perasan tul)

pastu kali ni i letak pic family lak....hehe..pada sape tak kenal husband i tu leh la tgk kat family pic tu...itu la dia...dah ar i jarang letak pic husband,ni letak kat blog ni mmg esklusif la hahaha... bukan saja nak sorok muka husband ku itu cume mmg tak byk pic dia, dia tak suka bergambar..

ok la, pasni nak pi terjah blog org lak...nak masuk contest lagi..hehehe...gile contest tul! bukan menang pon...takpe la janji i happy lantak la ape org kata...ada aku kesah? (paling tak suka ayat ni..huh!)

oh yek sebelum tu nak ucapkan SALAM AILDILADHA kepada semua umat islam..kepada yg balik kampung please drive safe ok..dont drink n drive...no no no no...(sambil gerak kan jari telunjuk ke kanan ke kiri)

Kesengalan melanda diri...pas deco2 blog leh lak nuffnag tu terdelete lak..menci tul la..isk!

nota kaki: pasni tak tau bile akan deco blog lagi...hehe...tetiba jek arini rajin.. :p

2 comments:

MummyAju said...

rajin la plak minah ni hari ni..tu fb tu berhabuk dah, xmo jenguk ke??

pasni msti glamer abg din..exclusive tuuuu kat cni jek..

yaya|azura said...

ahaks... bagus deco2. nak upah i buat blog deco pun boleh gak .. i suke... upahnya. kasi pinjam rayyan 2 malam. kekekekek.