pembaca setia

Monday, November 30, 2009

cerita semalam..

me,rayyan,qistina n my kazen

horey! berjaya jgk letak nuffnag ads tu kat sidebar...last week punye la byk kali try test buat tp asik tak jadik jek...ketensionan melanda diri..pastu pagi tadi i buat announcement kat balairaya...hehe..sib baik ade feedback dari kakak yaya kite yg cute miut tu...dia suh copy paste jek html kat add gadjet tu...punye la simple...cemana la tak terpk nak buat gitu...hehe...i baru lagik lam blogging2 nih ok...tak mcm kakak yaya kite dah jadik otai...tul tak kakak yaya?hikhikhik..macih ek!

ok la nak cite sket ni...semalam i gi umah i yg kat rantau panjang tu...saja gi basuh toilet jek...tapi yg datangnye ramai...pastu siap bwk mknn semua la...berkelah kat lam rumah ku itu...hihihi...dah ar takde pape barang pon lagi...saja jek nak basuh2 ape2 yg ptt dulu...mula2 i ajak kazen2 i jek..last2 ngan mama,ayah,adik beradik i ngan keluarga ayahsu i pon datang...huhu..meriah tul la smlm...we all basuh toilet ngan garage jek...pasal lantai tu dah polish tak pyh basuh lagi...tinggal mop jek..sampai ke petang jgk la we all berkampung kat situ...siap minum ptg lagi...hihi...i siap bwk buai utk rayyan tido..buai pon i tinggal kan jek kat situ...mls dah nak bwk balik pasal mmg akan pindah pon coming soon...pasni tinggal nak lap2 cermin ngan pintu jek...pastu angkat barang...FYI, i tak packing pon lagi...hehe...agak2 sempat tak nak packing2 semua brg dlm minggu ni?huhu...ntah la...

aha! nak bgtau u ols ni...hari rabu ni nanti rayyan zikri genap 1 tahun...hoyeh!hoyeh! suka bangat...tapi dia malas nak bejalan la...ikut mood dia jek bile nak bejalan...sbnrnye dah bole tp kalau org suruh nanti dia tak nak buat...nanti dia lembek2 kan kaki dia...mengada2...geram gak sposen..haish!

ermm...ok la tu jek nak cite..lau ade masa lagi nanti i update lagi...hehe...da..

4 comments:

~mama danish~ said...

wei ja, ko beli umah kat rantau panjang yg kat blah mana??

Zu said...

Bestnya pindah uma baru:D

Mrs Jaja said...

edot > kat taman dagang tu la...ko tau ke wei?

zu > hehehe...best jgk sposen..

~mama danish~ said...

tmn dagang kat blah mana erk?

mak aku org sana...so mst aku tau gak kat blah mn2... ko bg details ckit lbh k.... hehehhe