pembaca setia

Tuesday, October 27, 2009

Online contest ~ senyuman ceria si comel

aha....harini buat kedua kalinye jaja rasa nak masuk contest lagi..hehehe...tgh blog walking tadi...pastu tetiba plak ternampak contest ni kat blog zara cute wear..so macam teruja la nak sertainye jgk...hadiah menarik jgk tu..lain drpd yg lain..manala tau kali ni ade rezeki si rayyan tu..hehe..

okla..tanpa membuang masa lagi ni jaja sertakan skali gambar anak ku yg sedang tersengih...memandangkan tema contest ni nak pic yg senyum kan...here we goes...

MUHAMMAD RAYYAN ZIKRI BIN AZIHARMUDIN
10 BULAN








pada sape2 nak sertai contest ni sila la ke blog smileykidz kat sana anda bole dapat info yg lagi tepat seperti syarat2 penyertaan dan cara2 utk sertai contest ni..atau ade ape2 pertanyaan bole la dinyatakan skali di sana...

kepada kawan2 ku yg sudah ada anak tu...or kalau yg tak kawen lagi yg ade anak sedara tu...bole la sertai sekali contest ni...kasik meriah sket...haha... (k-ria, i know u akan join kan...hehe) cepat2 sket tau pasal contest tu terbuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.

nota kaki: chaiyok2 rayyan zikri!

1 comment:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography