pembaca setia

Wednesday, October 14, 2009

cirit birit + benjol

ha..baru sempat hari ni nak update blog...dah lama jgk tak updae blog ni sejak pas raya aritu....almaklumla mood raya tu still ada lagi...tu yg mls jek tu...hehe

byk nak cite...tapi dah lupe nak cerita ape...hahahaha...pasal lama sangat peram cerita tu yg lupe tu...tapi akan ku ceritakan cerita terbaru dari ku ini....

cerita terbaru dariku ialah..suspend jek...jeng jeng jeng....semalam jaja cirit birit...muahahhaa...betul la tak tipu....sampai lembek lak tu...hehe...dah ar kene kat opis...giler la...nak buat keje pon tak concentrate...balik keje lak...sambung lagi...masuk umah terus gi toilet...perghhh...dasyat tul...tak penah la sampai gitu...sib baik sempat sampai umah...huhu...pastu siap2 mandi2 gi umah mama amik zikri.....mama cakap zikri jatuh katil..jatuh terlentang...sampai benjol kat belakang kepala dia...huhuhu....kesian sgt tgk dia...dia tak kasik org pegang benjol tu....sakit la tu...last2 bawak dia gi klinik time tu jgk...yela takut ade ape2 effect...dah ar budak kecik..isk isk...nak nanges mommy...sib baik doc kata takde pape...tp doc suh peratikan dlm masa 24 jam ni dia ada muntah2 tak...lau ade kene bwk gi spital...so far dia takde lak muntah2...minum susu pon ok jek...makin aktif lagi ade la...hehehe...zikri..zikri...sian mama, risau kan cucu lelaki dia tu...tp so far zikri alhamdulillah ok..cuak gak la sposen..huhu..

balik dari klinik terus gi umah FIL...smlm beday FIL rupanye...hehe...patut ar adiknye suh dtg...ade makan2 rupanye...jaja tak mkn byk pasal sakit perut tak ok lagi...kat sana zikri aktif betul tak dok diam...tak padan ngan benjol kat kepala...hehe...balik dari umah FIL..terus gi toilet lagi...muahaha...mmg tak leh tahan tul....lembek tul mlm tadi...sblm tido mkn ubat cirit birit ngan angin pastu tuam kepala zikri ngan air panas...then ZZZzzzzz...

Begitulah kisah jaja dan anaknye semalam...penuh dgn kesuspenan...hahhahaha...suspen la sgt...poyos...end of story...da...


nota kaki: no pic for this entry..mls nak bergambo..

3 comments:

MummyAju said...

mkn la byscopan, cepat dan berkesan..cenggitu ke ejaan dia, lantak la!!
i pon smlm cb melanda jugak, termasuk ddy sama. eh, smlm dulu..

Khambeng Madu said...

aik..ko pun cirit berit...aku berit berit terberit gak..gila gajah jugak aku berit2 ni..ko bayangkan smpai berat badan aku smpai 40kg skg ni..tak caya nnti aku 3G ko k..hahahaha

Mrs Jaja said...

hahaha..ko ni k.e aku sepak muka ko kang...mcm impossible jek ko terberit2 berat jadik 40kg..ko 3G aku skang!