pembaca setia

Friday, October 16, 2009

memori daun pisang

* rindu ar kat kedai pink...nak makan ikan celup tepung...sotong celup tepung...keropok lekor...etc..petang2 lepak mkn ka situ besh wooo...tepi laut gitu...hohoho...azila jom gi lepak kedai pink! haha..

* craving nak makan ais krim goreng!!! wah..lama sgt tak jumpe ais krim goreng...sape tau resipi nak buat ais krim goreng?? sila share ek...itu peberet me tuh..

* dulu2 kan masa time blajar kat dungun tu kan...me ngan aju penah la kuar seludup dari kolej (waktu tgh malam) lalu pagar hotel itm tu...sbbnye semata2 nak makan durian! hahaha...mengong..awin + bf dia (poyok) tunggu kitorang kat luar..pastu kitorang makan kat telok gadong tu...oh yek, lau nak tau...awin tu dah jadik pelakon ar skang...hahaa...tp tambahan jek la...

* ingat lagi masa dalam kelas Audit....masa tu me dok blkg..sblh me arwah din...kitorang dolu2 kamceng...arwah din ni suka tul mengusik org...hari tu dia usik lecturer yg ajor audit tu...leturer tu bosan sgt cara mengajar dia...then si arwah din ni pon saja jek...wat call kat lecturer tu masa dia tgh mengajar..kuat giler ringtone dia...volume 5 ok..hahaha...time encik tu nak jawab dia end call...saja jek...dah ar guna hp me lak tu...encik tu call balik..sib baik me silent lau tak mesti kene...hahhaa..tah pape tah..

* korang penah tak masuk pertandingan carik harta karun? dlm BI ape ek? lupe ar plak..perkataan tuh..ape2 jek la...me penah masuk masa kat kolej dulu...ade ar 2 kali me masuk...dua2 kali me mng...hahhaa...besh besh...

* korang penah tak jatuh tangga? mesti ada yg penah kan? me pon penah jgk...byk kali lak tu...masa tu pas abis kelas ape tah...me nak kuar la...nak turun tangga...then me ingat ape tah...tetiba jek me jatuh! huhuhu...dah ar sebelah me atan (bdk kelas me jgk la...) pastu depan2 tu ramai org...malunyeeeee.....giler la malu masa tu...hahahhaha...takmo ingat la!

* dulu2 me ngan aju ni mcm belangkas...gi mana2 mesti nak sama2...dok satu bilik...sampai ade la bdk laki tanye kitorang soalan cepumas " korang ni lesbian ek??" ade ke patut....ciss!!

* me suka lepak bilik no: 124..nak tau bilik sape? tu la bilik azila @ dory....muahhaha...suka pakai komputer dia...main game kad tu....ngan minesweeper...olskool tul la...

* dulu suka main dut2 kepala tu....sakit la lau kene dut tuh!! isk isk...

nota kaki : haishh....lau nak senarikan kat sini..mcm2 nak tulis...isk kenangan tul la...

3 comments:

yaya|azura said...

i suke makan pisang goreng... memang memori betullah! :p

memori paling best adalah semasa sekolah atau lebih spesifik sebelum mula alam bekerja... time tu besh enjoy duit mak bapak aje. :p

MummyAju said...

muahahaaa..teringat zaman dolu kala!!! nakal gak ropenye kite nih kan, ingt baik jek..kihkihhhh,nakal skit² xpe..

Mrs Jaja said...

muahaha...memori...memori...