pembaca setia

Friday, March 20, 2009

tekanan perasaan!!

nak buat luahan perasaan la kat sini..tak kire nak buat jgk..pedulik ape...tadi chat ngan member lama..ala member sekolah dulu. dulu kitorang ni selalu bersama2 la lau ape2 pon...lau nak gi mana2 ke..raya sama2..gi sekolah sama2..tp pas sekolah dah tak mcm tu dah..semua buat hal masing2...sorang ke sana..sorang ke sini...baru2 ni jek baru contact2 semula..ade dah kawen ade belum kawen...ade salah sorg dari member jaja ni dia ni lain macam sket perangainye...mula2 ok..lama2 jadik tah pape..dulu 'rapat' jgk la ngan jaja...tp pas perangai dia bertukar..jadik tak 'rapat'..then kawan yg jaja chat ngan dia ni tadi...ade la bgtau dia tgh chat ngan member lagi satu pasal member yg tak 'rapat' dah ni...pastu suka2 jek kata dia 'bestfren' jaja...eeee...menyampah tul..bile jaja ckp bukan bestfren...dia asik kata jek tu bestfren jaja...benci la!! tak suka!! jaja tak penah pon nak contact member yg dah tak 'rapat' tu lagi tak tau pon ape cite dia...dorang yg tau pasal dia...so itu bestfren dorang la...ape plak jaja kan..kan..kan..hishh!!!

pastu lagi satu cite lak...ni baru jek terjadi tadi...baru jek...baru sesangat...pasal kejadian ni la jaja terus update blog nih...geram siot! tadi tgh sibuk2 buat keje...tibe2 bunyik ni --> "apa yg penting? kerjeeesama! ape yg penting? kerjeeesama! wonderpet wonderpet kami datang..." kuat tak kuat jgk la bunyik dia...mcm pelik2 sket coz tak pasti dr mana bunyik tu dtg...bile d carik2 dari dlm bag jaja rupanye...hahaha...msg tone jaja la rupanye..lupe plak dah tuka tadi...pastu cepat2 la jaja nak bukak msg yg dari aju rupanye tu..pastu jadik tumpuan la kejap coz bunyik itu sgt comel...pastu ade sorg akak ni leh sound mcm ni.."oi! ape tu? GILER ke?" eh! eh! ketaik k.e sungguh la akak ni...aku tak kacau dia pon..mulut mcm @#@$@#$@$ suka suka jek kata aku giler...ko la GILER! huh! menyampah la..taknak ajak ko gi lunch lagik! tak mo kasik ko naik kete aku lagi! hahaha...padan muka ko...

huh! puas hati dpt luahan perasaan kat sini..lega rasanye....hahaha...

nota kaki : watpe jaga perasaan org lau org tak jaga perasaan kite kan..am i right?

5 comments:

Tok Ketua said...

comel jer jaja luahkan perasaan... muahahaha

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Tak baik diaorg tu buli2 Jaja. Nak kena letak kerengge kat diaorg tu...

SitiNur said...

Hai Jaja! Lepas baca entry ni,terus Kak Ct download lagu wonder pets hehehhe..

MummyAju said...

i msg ek..xingt ape i anta..muahaaaa

Mrs Taj said...

azim suka sgtla nyanyi lagu tu..apa yg pntg kerjasama!

dia PMS tu kot..jgn kaco dia la...