pembaca setia

Thursday, March 19, 2009

side mirror ku di langgar

Ala..lupe nak cerita la...last monday masa on the way balik keje...jaja bawa kete dgn tenangnye sambil nyanyi2 + ngantuk..pastu masa dah nak dekat sampai rumah tu...ade plak 1 kete kelisa yg mengong ni menyelit kat tepi kete ku...menghimpit ku...dan melanggar side mirror ku sampai terkepak sebelah sana sib baik tak terkulai...mmg badigol soot tul la..jaja tekejut beruk...ngantuk terus ilang...dan otomatik tgn tekan hon yg kuat...then..follow belakang kelisa mengong tu..mujur la kat depan tu ade traffic light..jaja pon benti elok2 sebelah dia..dan terus berkata " oi! tak pandai bawak kete ke? bodoh! " dengan muka yg masam...then traffic light ijo...terus blah...muahahha...ganas jgk aku ni..hahaha...

Dah abis entry..tu jek nak cite...kui kui kui...

nota kaki : sabtu ni nak gi tgk k.e nikah..tp tak tau nak ajak sape..*thinking*

8 comments:

Dory said...

bengong org tu.. xpecah ke side mirror ko tu?

ko g ngn sape? aku pegi jugak k.e nikah..

Nurhayati said...

aduhla nak sangat mengimpit sampai langgar side mirror orang.. ape la.. tapi best ar kena sound ganas dari jaja hehehe driver tu laki ke prempuan huhu

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Bawak bertendang, Jaja...

Pink Marie said...

saba kita bole bincangg.

SilverFerio said...

dulu penah sekali touch side mirror depan2 ngan kancil... cermin pecah... sib baik xde pe2...

Mem Aluya said...

Huuu... ganasz... ganasz... menakutkannn...

Nasib baik la dia langgar side mirro jer. Phewwwh.

Me, Mrs Taj said...

biar betol j buat mcm tu..mcm tak caye jek..tak mntk duit ke ngn org tuh? ishhh

Mrs Jaja said...

Dory > sib baik tak pecah side mirror..

yatie > org pompuan..eee..geram bile terkenangkan org tu..

nabil > tu ar..rasa nak tendang jek org tu..

silver > penah jgk mengalami peristiwa mcm tu..tp dah lama dah..

kakak laila > menakutkan kan..ganasss..

kak ah > takde la kak ah jaja mimpi jek tu...hahaha...tul la tu..lau tak takde maknanye nak tulis kat blog ni..