pembaca setia

Wednesday, August 26, 2009

kelmarin,semalam n harini

wah cam lama jek rasa me tak update blog me ni...macam2 nak tulis sebenarnye...tp tak tau nak start dari mana...*pening*

hari isnin ngan selasa lepas me tak gi opis pon...pasal anak me si rayyan tu demam panas...berjangkit2 lak demamnye...mula2 anak kak long la demam...pastu berjangkit kat rayyan lak...anak me lau demam tak mo kat org lain lgsg..asik nak melekat ngan me jek...pastu asik merengek jek...minum susu pon kurang...huhu...org kata dia demam nak pandai sesuatu kot...yeke? tp dia pon baru jek tumbuh gigi...agaknye demam tmbuh gigi la agaknye tu...takut jgk mula2..tetiba tau dia demam...ingat kan demam yg bahaya tu...kan skang ni berleluasa H1N1...cuak gak...tp doc kata bukan...alhamdulilah la...seksa tul jaga budak demam ni...me yg tak cukup tido...dah ar bulan pose...nak bgn sahur lagi...isk isk...dugaan tul la..harini rayyan beransur sembuh...okla...mommy pon leh dtg keje...huhuhu..dok umah me jadik lembek jek...tak tau apesal...

ermm...bulan pose ni...waktu kerja me dah tukar..dari kul 8.30 am - 5.30 pm jadik 8.30 am - 5.00 pm...huhu..setengah jam awal jek...tah pape la bos me nih...mls nak layan la...bole ar setengah jam awl pon...janji sampai awal...hopefully la..sbb me baru harini nak merasa balik keje lam bulan pose ni...harap2 awal la sampai...hopefully tak la jammed sgt kat klang tu...

ok la...me rasa stop sini dulu la...me pon rasa cam nak tido kejap jek...ngantuk tul harini...selamat berpuasa kawan2 semua...daa...

nota kaki : belum berkesempatan nak gi smyg terawikh..

3 comments:

aFRiNa-BaTRiSy!A said...

ko pun kua kul 5 jgk ke?sama la mcm aku, huhu...sonok kn dpt kua awl ni?nikmat tul rase..kelmarin aku dpt g jenjln kat paso mlm jln kuching, siap beli belah sume, baru pukul 6.30..cheh!lmbt lg nk berbuka..ish3

Dory said...

siannye Rayyan..get well soon!

Khambeng Madu said...

puan...jaga anak, jaga lah jugak..jgn smpai lupa beribadah..kita tak tahu ramadhan depan kita jmpa lagi ke tak..hehehe..sekadar mengingatkan ko dan aku jua..

p/s: cium rayyan