pembaca setia

Friday, August 21, 2009

Beautifull baby search contest by mommy zara

tetiba terdetik di hati nak setai contest baby comel bile tgk blog k-ria sbb dia pon join jgk contest tu...hehe...saja2 jek nak masuk cube nasib...mana la tau leh menang ke kan...lau takde rezeki mng pon takpe...sbb len kali leh cube lagi...tul tak?

syarat2 penyertaan :
1. jadi follower ----> done
2. letak banner pd sidebar ----> done
3. buat special entry berkaitan contest tu...skali ngan 1 pic anak ngan 1 pic anak bersama ibu/bapa. ---> done
4. nyatakan nama, umur baby ---> done
5. nyatakan bila pic itu diambil ---> done
6. link kan blog mommy_zara. ----> mommy_zara


Muhammad Rayyan Zikri bin Aziharmuddin
8 bulan

pic sama mommy ni diambil pada 03 June 2009 masa tu umur rayyan 6 bulan..kat jusco masa ni..hehe..me suka pic ni...sbb rayyan punye posing tu la..hehe..


pic ni diambil masa 8 august 2009 masa ni dia 8 bulan la baru2 jek pic ni..masa tu kat IKEA..ni dah kat kaunter bayaran dah ni..rayyan masa ni ngada2 takmo duduk lam stroller dia...bile letak lam shopping cart ni kemain suka lagi...
nota kaki : hopefully bole menang la ek..hehe..

2 comments:

Mea Myra said...

darling...
ur baby pics da ade dlm mylist..
nanti check de updates k.. myra da update her pic hari ahad lepas tp sorry sgt x sempat tinggalkan any notes... gudluck k dear

Mrs Jaja said...

hihihi dh ade ek...ok la tu...