pembaca setia

Friday, November 14, 2008

Kene Tag Jua..


Hai hai semua...hari ni baru la jaja ade masa sket nak update blog nih...haritu jaja ade kene tag ngan kak ah..dia suh letak gambo yg terbaru dan tak di edit langsung...huhu...ni la gambo yg jaja takde edit2 pon...baru jek amik tadi...cesss...tak sempat nak betul2 kan tudung ku ini...ermmm...nak wat mcm mana dah gitu rules dia kan...hentam sajala labu...tapi jaja malas nak tag sape2...coz rasanye korg2 pon dah kene tag ngan zila kan...hihi..
nota kakikukaku: masa ni tgh thn sakit perut...hehe..

11 comments:

MummyAju said...

eheheee..tembun ar pipi u!!

Me, Mrs Taj said...

hahahahaha a'ah la tembam nya pipi dia..meh sini kak ah nk cubit!!!

CikCakCak said...

owang peknen salu nampak sangat cumil lahhh.. hihiiii.. =)

Mrs Jaja said...

aju > tembam ke?

kak ah > siot jek gelak kan org...ciss...

cikcakcak > yeke? hihi...tenkiu..

Am said...

patutler muka serius aja, tengah sakit perut rupanya hehehe

DianaDahari86 said...

salam salam akak mucuk>.<
ala tiutnye
okla tu cun je nengok^o^
bule ngorat ke? o.o

McFie said...

sexy gile muke ko jaja...aaaaa i like..bole lg ke berenang2 dlm kolam habbo nie,,aku riso jekk!! hahaha

Mrs Jaja said...

bro am > hahaha..tau takpe..

diana > eceh..nak ngorat kite plak...hihi...

fie > hahaha..jom berenang di kolam habbo..oh habbo namanye...baru aku teringat..haha

Dory said...

mesti ko tgh tahan nak ber.. kan jaja? hahaha

SilverFerio said...

kesian... pegnen pun kena tag kan...

Diana said...

=o salam salam kak jaja mucuk>.<
kakak jaja kene tagged o.o oops xD
sila2 jawab xD hoho