pembaca setia

Friday, November 7, 2008

Tekejut!


" Tetejut Na..." itu adalah ayat yg biasa digunakan qistina bile dia tekejut tgk cicakman (cicak dia panggil cicakman) hihi...harini nak cite pasal tekejut...semalam dlm kul 8.30 pm jaja dapat satu panggilan dari sesorang...seorang perempuan...dgr suara mcm penah dgr sblm ni...yela..mmg jaja kenal dia..nama dia Kak Maz...

Ye! kak maz called jaja malam tadi..tibe2 jek..dah lama menyepi tetiba jek dia call pula...tekejut gak seposen...tp gembira gak..coz ingat jgk dia kat jaja ni...kak maz ni kalau pada sape2 yg tak tau..dia slh sorang ahli 360 dulu...pastu dia lama tak aktif kan diri dlm blog2 ni ke..freindster ke..etc..coz tmpt keje yg dia tuka tu takde internet...skang ni dia kata tgh nak update2 balik...coz tmpt keje baru dia kat JB tu dah ade internet...hihi..welcome back kak maz! im sure k.e,som,chapit dan yg lain2 merindui mu...huhu...almaklumlah dulukan kak maz slalu beronggeng ngan dorg..tul tak en.k.e?? :p

Dalam entry nih jaja sertakan skali pic jaja pregnant yg terbaru skali...masa majlis kawin chapit..tp yg ni masa kat umah ad..sblh kiri Jaja tu la Dory @ Azila...sblh kanan tu lak Yatie...jangan lupe tunjuk pic husband kak maz ek...nak jgk kenal2...hehhe..


nota kaki : Photo tu ambil dr Dory punye photo album...hehe..hopefully kak maz bacalah entry nih..

6 comments:

My name is Mrs Taj said...

hahahah perut j buncit!!!

Dory said...

selambe curik.. aah la, dah lame xjumpe kak masz.. dulu jumpe skali je..

Khambeng Madu said...

huhuhu...beronggeng ngan aku ker dulu..? yer laa..last lepak ngan dia masa final world cup 2 tahun lepas...

MummyAju said...

yeke..windu gak kat k.maz!! lame gile xdgr kabo..

Am said...

lama tak dengar cerita pasala jaja sejak Am kurang aktif berblog ni

Tahniah tak lama lagi dapat org baru lagi ya

zool irfan said...

tula
rindu betol dgn kak maz ni.. walaupun tak kenal tapi nak join gak rindu mindu ni,.