pembaca setia

Monday, October 18, 2010

jalan2 di tasek shah alam

last week so far takde pon ape2 event...melepak umah mama je hari sabtu ngan ahad tu...sabtu tu tak tau nak buat pe...cam bosan..so kaklang ngan kak ngah ajak gi jenjalan...kitorang decide gi tasik shah alam...lama giler tak pegi sana...so ape lagi...bile sampai sana yg paling excited ialah zikri...pantang dia nampak playground je...nak main...isk isk..dia sekarang ni suka betul main gelongsor...pantang nampak gelongsor nak naik..:p

masa kat sana kitorang ada amik gmbar banyak...tapi banyak dalam kamera abg ipar...kamera hp tak banyak...so sket jek la yg ada pon...takpe kali ni letak pic mana yg ada dulu...pic2 lain tu nanti2 la ek...tunggu next entry...ok jom layan gamba...zasss!!








dah plan2 next time nak pegi lagi kat tasek shah alam ni...tapi bukan pegi saja2 jek...tapi gi picnic lak..cam besh je...tasaba lak nak tunggu bile la agaknye tu..:p 

will upload another pictures on next entry..

2 comments:

Mak Peah Bini Sood said...

zikri happy dpt jalan YEAY!

Mrs Jaja said...

hahaha...tul tu momi..suka sgt dia...balik kepenatan...tp happy tgk dia happy....:)