pembaca setia

Monday, October 20, 2008

To do list for this end of month..

nak guna gift voucher from FILA ni..tp kene gi kat butik dia jek plak tu..malas nak gi the curve or pavillion...

nak redeem hadiah dari osim...dpt ibrush...mcm sonok jek..hari ni jgk nak gi redeem..hehe..

nak guna birthday voucher from padini ni...dpt 30% off...rugi kalau tak guna..ermm..hjg minggu ni nak gi shopping!!!

ha! yg ni paling penting..nak kene prepare dah ni..hjg minggu ni nak spent time utk beli brg baby..dah booking mama awal2 lagi..almaklumla dun have experiance beli those things..so book mama awal2...hehe..thanks aju coz gimme this buying guide.


nota kaki : fuhh!! bulan ni mmg bulan utk shopping ler...

4 comments:

Cemana nama aduuus boleh pi tukar jadi kacang botak ni said...

sume nak pri jee..

Dory said...

eh? aku pon ade voucher padini tu.. valid sampai ujung bln ni jek. kne g secepat mungkin ni..

My name is Mrs Taj said...

nk itutttttttttttttttttt!!!!!

missjaja said...

cah > ape plak..org dah kasik free..terima la dgn tgn terbuka luas...haha..jeles la tu..

azila > tu ar..kene pegi cepat..aku pon valid sampai hjg bln ni jek..

kak ah > kak ah tinggal la...jaga anak kat umah tu...