pembaca setia

Friday, October 17, 2008

Hujan + Teruja

Time2 macam ni hujan lagi...hujan hujan dan hujan lagi...adeh la...nanti nak balik ssh la..mesti jalan kat sg rasah tu banjir giler...last week tak tau plak situ banjir last2 mmg terperangkap la dlm banjir..terpaksa buat u-turn...sengal tul la..federal lak jammed giler..pening tul..dah ar perut semakin besar..mmg tak larat ler nak bwk kete ni ke hulu ke hilir...tp terpaksa...nak wat mcm mana...

Semalam dapat berita dr my schoolmate dia baru jek selamat bersalin..baby girl. bestnye dia dpt baby...teruja pon ye gak coz tak lama lagi jaja pon bakal dapat baby jua...tapi...bile terkenangkan saat2 melahirkan tu macam berdebar2 jek...cuak gak la..macam mana ek? isk isk...tak mo pk la kang tension plak...redha jek la..

nota kaki : apsal ek opismate jaja ni sibuk jek nak tau jantina baby ku ini.. sibuk suh wat scan..ala dah nak due dah...malas nak wat scan...nanti tak surprised la...hehe..

9 comments:

yaya|azura said...

muahhhh! adik jaja take good care tau.. tadi k.e kata kalau jaja dpt baby girl, dia mo kasi gelang emas.. kalau baby boy, k.e nak kasi ps3.

Tok Ketua said...

kalo dpt anak pompuan yaya nk bg handbag guess.. kalo anak lelaki yaya nk bg kete bumble bee dia.. hahahaha...

Khambeng Madu said...

Hahaha...pandai la yaya tu..kalo aku da ada anak nnti kita jodohkn anak kita jaja...berbesan la kita eh..hahaha

missjaja said...

kakak yaya > muahh to u too...haha tul ke k.e tu? kalau dia tak kasik siap dia..hahaha..

tok ketua > hahahha..best jgk dpt handbag guess ngan bumble bee tu...

missjaja said...

k.e > hahaha...aku rasa kelakar plak..mcm org dolu2 jek ko ni k.e..jodohkan anak2..

MummyAju said...

k.e tu awl² dulu lg nk jodohkan anak dia ngan anak mu wahai jaja..sian la anak u dpt berbapak mertua kan k.e tu,kihkihhh...

My name is Mrs Taj said...

j tak scan ke??? eeee apa la j nih...

missjaja said...

kak ah > maleh nak scan dah nak due pon...so just wait n see jek la..memula teringin nak scan tp asik tangguh2 je...lama2 jadik malas lak.hehe..lagi pon anak 1st..biorla surprised sket..hahaha...

Dory said...

kalau ko xtau anak ko laki ke pompuan, camne nak beli brg2 baby? kalau laki, ko belikan kaler pink kan ke haru.. auuwwwww.. rosak anak ko jadi cam k.e.. hahhaa