pembaca setia

Tuesday, October 21, 2008

Semalam yg memenatkan

Semalam hari paling penat la yg jaja rasakan..org degil la katakan...dah sarat2 pon nak jenjalan jgk...kalau ade teman takpe..ni sorang2 jek...berani betul..kalau jadi ape2 kang ssh...org degil la katakan....

Ala..semalam tu jaja gi giant ngan jusco bkt tinggi jek...after office hour terus gi sana..dgn jammednye..hujan lebatnye...dgn tayar pancitnye...huhu...redah jgk tu...jaja gi giant sbb nak gi tukar game PS2 tu...org tu bg yg calar2...mmg la tak bleh bukak..memula tu org tu tak bg tuka..pastu jaja argue2 dpt tukar jgk..haha..pandai jgk aku nih dlm bab2 macam ni..! haha..pas tu nak la gi osim..haritu nmpk ade kat giant...pastu bile tnye org dia kata dah pindah kat jusco lak..terpaksa la gi sana...sib baik tgh excited nk gi collect present, pegi jgk la kat jusco tu...kalau tak..hampeh la nak gi sana...

ni la game yg jaja tukar tu..

Sampai jusco terus gi kedai osim tu...sampai sana ingat kan leh terus dpt...rupanye kene booking dulu...coz brg tu dah habis...collect hari khamis or jumaat ni...siot jek...penat aku dtg tau! pastu dah alang2 kat sana singgah la beli donut...teringin lak tiba2.pastu balik la ape lagi...tp sblm sampai umah gi singgah kedai tayar dulu...nak cek tayar ni bocor ke tak...mmg bocor pon. ade paku kata org tu...ermm...sib baik sempat sampai kedai tayar..kalau tak, tak tau la ape jadi.

Sempat plak org tu promote brg ni..dia kata pas beranak elok la pakai ni..

brg ni pon dia promote jgk...mcm best jek..

Ermm..tu jek la celoteh ku pada hari ni...lain hari kite ketemu lagi k....bye...

nota kaki : Pagi tadi suami ku kata perut ku nampak dah kebawah....org kata dah nak dekat tu..huhu..cuaknye..

8 comments:

Pink Marie said...

berdebar tak nk beranak?

MummyAju said...

uik mek,u kan baru 7 bln lebih,ke bwh dah ke..huhuuu
kang terberanak xcukup bulan plak..msti cuak dah u ni..hahaa

zool irfan said...

semalam aku baru je hantar akak aku kat hospital...

dia kena bedah sebab baby dia songsang.. aku pun cuak gak ni.

Khambeng Madu said...

hahahaha..bagi dia cuak...

semalam aku pi tgk kawan aku beranak....sekali kuar anak2 biawak...apa lagi..husband dia terus ceraikan dia..sbb curang..main ngan biawak...hahahahaa

zool irfan said...

hahahhaa

kambing komen macam haram jek.
hahahah

missjaja said...

pink marie > berdebar sesangat ni..

aju > i mmg cuak dah ni...tak dpt bygkan..

zool > yeke? cuak aku ni..

k.e > ko ni gilos la k.e...aku tumbuk perut ko kang...

My name is Mrs Taj said...

jaja mmg degil pun!! heheheh meh sini kak ah rotan...

Dory said...

aku nampak perut k.e pon makin ke bawah tu.. dah xlame nak beranak la tu k.e!! haha