pembaca setia

Friday, December 4, 2009

happy birthday sayang..


03 December lepas genaplah umur anak i 1 tahun..macam2 perkara dia dah lalui dalam 1 tahun ni...meniarap,merangkak,berguling,bertatih,tumbuh gigi,menggigit etc..i pon rasa teruja sgt tgk perkembangan dia...biasalah, anak pertama lah katakan...semuanye teruja jek...hehe..hopefully lau ada berapa org anak pon i still akan teruja macam anak pertama..insyaallah..

Normal la...kalau anak 1st biasanye kalau birthday pertama anak tu mommys2 di luar sana pasti akan terkenang kembali saat2 melahirkan tu...begitu juga i.yela, terasa macam baru jek melahirkan dia...tup tup dah besar dah anak mommy tu...hehe...sometimes i rasa cam tak caya jek i ni dah jadik mommy...tp bile tgk muka bdk comel tu..ye, i percaya i dah ade seorang anak yg comel..hihi...(gembiranyee...)


Berkaitan sambutan birthday dia? ermmm...i akan buat sambutan birthday rayyan zikri di rumah baru i hjg minggu ni...buat biasa2 jek..takde la besar2an...hanye jemput saudara mara & rakan terdekat jek...maaf la kepada kawan2 yg lain tak dapat jemput la pasal umah i pon pasti tak siap kemas lagi...hehe..malu la nak jemput org dtg..tunggu la bile dah siap2 kemas i akan buat house warming....insyaallah...


dan kepada muhammad rayyan zikri,

HAPPY 1ST BIRTHDAY SAYANG!!

mommy & papa mendoakan rayyan zikri menjadi anak yg soleh, taat kepada ibu bapa, hormat org tua..etc (yg baik2 jek) mommy nak zikri tau, mommy & papa sangat2 sayang pada zikri..be a good boy ok..

luv u son..muuahahhh..


nota kaki : terharu..

5 comments:

yaya|azura said...

happy belated birthday rayyan! muahmuahmuah!

Pink Marie said...

oh happy bday budak comel. da setahun dah, tapenah pegang lagi nie. jom jumpe kat umah yaya nnt :D

~mama danish~ said...

happy 1st bday rayyan!!!

Nurhayati said...

Happy Birthday Muhammad Rayyan Zikri!!!

setahun dah ek..cepat betul besar dah ha.

Zu said...

happy belated bday rayyan:D MUAHHHH