pembaca setia

Tuesday, February 10, 2009

Ke A Famosa Resort

Last weekend jaja n family pergi ke A Famosa Resort..(tul ke nama tmpt tu ek?lupe lak..) gi sana jenjalan bwk rayyan..sonok sgt coz lama tak jenjalan + bwk baby.tapi penatnye la..coz byk bejalan kat sana..so far rayyan sng sket nak jaga dia masa kat sana..dia tak byk ragam malam2 coz tido bukak aircond..huhu..mcm anak raja lak tido nak aircond + kipas..lene betul dia tido..nampak gayanye kene pasang aircond jgk la..isk isk..ermm..tak tau nak cite ape..nak letak gambo jek la..coz mls nak cite...hehe...


Lene dia tido...

Sempat lagi bergamba..tp baby tido lak..

Bird show

Merak tu lari plak..

Tak naik pon benda ni..takut la..dah ar bwk baby..

So kitorg 2 org tinggal kat jeti tu jek..yg lain naik..

Sempat amik gambo rabbit..

Nota kaki : Ramai pelancong dari arab dtg masa haritu..huhu..sexy2 lak tu..

9 comments:

JUsoh said...

Gaza kot...

Dory said...

bes x? ape yg bes kt sane?

Pink Marie said...

ha bes ke.
aritu nk g melaka bertengkar nk stop ke idak hihi

Mrs Jaja said...

dory & pink > ala..bole thn la..takde la bes giler.byk aktiviti jgk leh buat kat sana..naik kuda,archery,naik go kart..even main golf pon bole..hehe.tp jaja tak gi water world dia..mls nak basah2.

KbZb said...

Jaja!! ko pun da blog lik ek? me too. Congrats dpt baby boy comel:)) Mata dia ikut ko;> Kiss Kiss to ur lil boy.

Mem Aluya said...

Asyiik tido jer Rayyan ni... hehehehe...

Nurhayati said...

lama tak pegi afamosa.. last pegi pun dekat 2 tahun dah.

sedapnya tgk Rayyan tido. memang kena pasang aircond la gamaknye tu..hihihi Zara pun tido kena pasang aircond.. kalau tak pasang dia punye gelisah kekiri kanan.. kita pun tak leh nak tido ngan aman.. :)

comel ar Rayyan.. nak baby boy gak le.. tapi bile tak tau hihihi

Mrs Jaja said...

kb > hehe..mana ko tau aku nyer blog nih??

kakak laila > tu ar pasal..tp bagus jgk..lau dia bgn asik nanges jek..pastu nak susu..

nurhayati > cepat2 la ade baby boy lak...hehe..

Kb said...

Kb- frenster la:> hehehe.