pembaca setia

Monday, September 15, 2008

jaja ade 2 gamba jek..

Dory n Jaja

Jaja, Kakak Yana & Kak mazni
ni jek la gambar yg sempat jaja ambik guna camera phone jaja masa majlis berbuka puasa kat laman MBSA hari sabtu lepas...seronok dpt jumpe korang sume...ade yg dah lama tak jumpe...ade yg baru jumpe...hehe...btw, hari sabtu tu jaja makan byk betul....haha...pastu hari ahad jaja cirit birit lak...makan byk sgt kot..mmg lembik giler la smlm...
nota kaki : nak gi cilok gambo kat blog2 korang la..update la cepat2 ek..

4 comments:

aku la ros said...

walaupun 2 gambar.. i tetap jeles occay!.. huuwwaaaaaaa

Tok Ketua said...

sib baik cirit birit jer.. risau aku kalo ko terberanak lak.. huhuhuuh

Dory said...

laa.. ko mkn ape ni sampai kne CB. aku ok je, mayb xmakan byk sgt kot..

Kakak Tiri said...

I'm glad to see you in the crowd. Tapi macam tak de beza ajer dengan masa dara. Padahal dan nam bulan eh?