pembaca setia

Tuesday, August 5, 2008

hjg minggu ku...

last sabtu haritu gi JJ bukit tinggi...saja2 gi shopping ngan tgk gempak selebriti astro tu...huhu...pes time tul tgk benda2 mcm tu....sblm ni mana penah tgk pon...saja nak tgk rupa artis tu sbnr2nye....erm...edlin tu rendah giler...lagi rendh dari jaja rupanye...hehe...zahid pon rendah jek...sblm tu ade pelakon2 cite perempuan...ala cite indon tu....cantiknye dorg tu....suka sgt tgk muka dorg....mcm anak patung jek...isk...
pas penat tgk gempak selebriti tu...pi tesco lak...adik tu la sibuk nak beli sendayu tinggi dia tu...ermm...gi sana melantak laksa pula....yum yum...best jgk la..pastu survey2 ammy 60days sendayu tinggi tu...mak oi..mahal jgk la set dia...kalau ade bengkung 400++ kalau takde bengkung 300++...ermm...nak beli ke tak ek?? huhu...mama kata tunggu dah nak besalin baru beli la...skang tak yah lagi...simpan duit jek dulu..ermm..tul jgk tu..
ekceli jaja tak saba2 nak beli brg baby sbnrnye....tp mama kata tunggu nanti2 la beli....simpan duit jek dulu...kang beli je sekali gus...coz beli skang ni mcm awal lagi...isk..tak sabanye....bile tgk baju baby tu...geram jek...sbb comel2...huhu...

4 comments:

Dory said...

jaja, nak beli set bersalin bagitau aku. set bersalin amway, sangat bagus!

missjaja said...

amway pon ade set besalin ke? tak tau plak aku...hehe..leh tau tak ape yg ade dlm set besalin amway tu?

Tok Ketua said...

ko nk bersalin jgn lupa bgtau aku..

Tie said...

Salam..oo nak dapat baby ye..tahniahlah.. moga selamat semuanya..